Hvordan jeg ble franchisetaker hos Subway®
Klaus Inge Torp, development-agent i Norge, forteller om hvordan han ble en del av Subway®-familien.
Klaus Inge Torp, development-agent i Norge, forteller om hvordan han ble en del av Subway®-familien.
Som Subway®-franchisetaker er du en del av et stort nettverk som støtter deg gjennom oppturer og nedturer.
Subway®-systemet er fleksibelt, og det er helt opp til deg hvor du vil åpne din nye restaurant!
Ta en titt inn i fremtiden med det nye restaurantdesignet til Subway®.
Drømmer du om en hverdag som selvstendig næringsdrivende? Vurderer du å bli franchisetaker for Subway®? Les dette!
Arbeidsoppgaver knyttet til økonomi og markedsføring er viktige deler av franchisetakerens arbeidsdag.
For en franchisetaker hos Subway® er en viktig del av arbeidsdagen den direkte kontakten med de ansatte og med kundene.
Én franchisetaker, flere restauranter … Mer enn halvparten av de 21 000 Subway®-franchisetakerne på verdensbasis eier minst to restauranter.
Fordelene ved å være selvstendig næringsdrivende.