alt

Franchiseblogg

Fresh Forward – Subway®s nye restaurantdesign

Fresh Forward – Subway®s nye restaurantdesign

La oss presentere det store høydepunktet i Subway®s omfattende stilendring, et flunkende nytt restaurantdesign! Designet av FRCH Design Worldwide, er Fresh Forward et restaurantdesign som kombinerer funksjonalitet med moderne design. Subway®-restauranten skal være lett gjenkjennbar og har derfor beholdt hovedtrekkene fra det gamle restaurantdesignet, men med en kraftig oppfriskning. Den nye, lyse fargepaletten er inspirert av friske grønnsaker, og virker innbydende for de besøkende.
Gjestene skal føle seg velkommen i Subway®s nye lokaler. Det nye restaurantdesignet har et smakfullt interiør kombinert med praktiske tekniske løsninger. USB-ladestasjoner er tilgjengelig ved hvert bord, og gjestene kan naturligvis benytte seg av det trådløse internettet som dekker hele restauranten. Digitale menyer gjør restaurantbesøket enklere for både gjester og ansatte.

Ønsker du mer informasjon om det å bli franchisetaker hos Subway®? Fyll ut kontaktskjema her, og din lokale development-agent vil ta direkte kontakt med deg.

Få mer informasjon!

For å få mer opplysninger, vennligst fyll ut din kontaktinformasjon. Din regionale Development Agent vil kontakte deg med ytterligere detaljer snart.