alt

Franchiseblogg

Hvordan jobber en franchisetaker hos Subway®? (Del 1/2)

Hvordan jobber en franchisetaker hos Subway®? (Del 1/2)

Som Subway®-franchisetaker har du et vidt spekter av arbeidsoppgaver. I denne bloggposten og i neste bloggpost beskrives noen av disse arbeidsoppgavene.
Ta hånd om kunder: Som franchisetaker hos Subway® har du direkte kontakt med dine kunder. Du jobber sammen med de ansatte i restauranten din med å kutte grønnsaker til sandwich-disken, med å smøre sandwicher og med å betjene dagens kunder.
Ta hånd om de ansatte: En viktig del av jobben som restauranteier er å sørge for at de ansatte har det bra på jobb. Ofte må du ta dine medmenneskelige egenskaper til nytte, så de ansatte skal føle seg sett og hørt. Det er du som ansetter nye medarbeidere og setter opp timelister for når hver enkelt skal jobbe. Opplæring og kontinuerlig oppfølging av de ansatte er avgjørende for et godt arbeidsmiljø. Hva kan du ellers gjøre for å skape og opprettholde et godt og trygt arbeidsmiljø? Det er opp til deg!

Ønsker du mer informasjon om arbeidsdagen til en entreprenør? Få med deg del 2 av «Hvordan jobber en franchisetaker hos Subway®?», og ta kontakt med en av våre utviklingsagenter direkte her.

Få mer informasjon!

For å få mer opplysninger, vennligst fyll ut din kontaktinformasjon. Din regionale Development Agent vil kontakte deg med ytterligere detaljer snart.