alt

Franchiseblogg

Hvordan jeg ble franchisetaker hos Subway®

Hvordan jeg ble franchisetaker hos Subway®

Klaus Inge Torp har jobbet for Subway® i tolv år, og er lokal development-agent for alle nye Subway®-franchisetakere i Norge. Men hvordan ble han selv en del av Subway®-familien?
«Jeg hadde nylig kommet tilbake til Norge etter studier i utlandet. Subway® kjente jeg fra Australia og USA, og jeg bestemte meg for å starte Arendals første Subway®-restaurant i 2005. Etter ett år tok jeg over Subway®s markedsrettigheter i Norge, og etter dette har det gått slag i slag.»
Klaus kan fortelle om mye hardt arbeid i oppstartsfasen. «Selv om man har et stort Subway®-nettverk i ryggen er man like fullt gründer, og det er mye å ta hensyn til. Det var mye styr, lange og hektiske dager i begynnelsen, men samtidig en spennende, gøy og lærerik periode.»
Subway® teller nå 53 restauranter i Norge, og Klaus jobber med å utvikle dette markedet videre. Kontakt Klaus – din lokale development-agent – direkte her, og få mer informasjon om hvordan å bli franchisetaker hos Subway®.

Få mer informasjon!

For å få mer opplysninger, vennligst fyll ut din kontaktinformasjon. Din regionale Development Agent vil kontakte deg med ytterligere detaljer snart.