En suksesshistorie utenom det vanlige
Restauranteierene Bart og Marissa Deschynkel er et drømmeteam både profesjonelt og på hjemmebane.
Restauranteierene Bart og Marissa Deschynkel er et drømmeteam både profesjonelt og på hjemmebane.
Martin Stenlund forteller hvordan han jobbet seg hele veien fra sandwichartist bak disken hos Subway® til å skulle åpne sin helt egen restaurant.
Hva er hemmeligheten bak verdens største sandwichkjede, med 21 000 franchisetakere og 43 000 restauranter over hele verden?
Subway® følger med på de nyeste forbrukertrendene og hjelper deg med å gi kundene dine akkurat det de vil ha.
Denne timelapse-videoen viser hvordan en Subway®-restaurant får det nye Fresh Forward-designet på plass.
Totalt har Subway® 43,000 restauranter over hele verden. Hva med å tenke utradisjonelt når du går inn i restaurantbransjen som entreprenør?
Brødrene Mitchell og Brandon fra Nederland er noen av de yngste franchisetakerne hos Subway®. Sammen eier de 3 Subway®-restauranter.
5 personlighetstrekk som kan gjøre deg til en vellykket franchisetaker hos Subway®. Evne til å spre glede er et av dem!
Hva skal til for å bli en vellykket franchisetaker hos Subway®?