alt

Fordelene

Hovedfordelene du får som en SUBWAY®-franchisetaker er merketsystemetteamet og produktet. Den rette sammensetningen av disse ingrediensene er oppskriften på suksess, akkurat som i våre subs.

Produktet

Kundene kan lage subber eller salater akkurat som de ønsker. Stor eller liten, sterk eller mild, kjøtt eller vegetar; med det store utvalget av ingredienser er mulighetene uendelige, og maten blir ferskt tilberedt foran øynene på gjestene våre. Produktene blir ferskt tilberedt foran øynene på gjestene. Vår oppskrift er balanse mellom rimelighet, næringsrike valg og fornøyelse. Som et resultat appellerer vårt tilbud til en stor målgruppe. Vi har et team av spesialister som ser på mattrender og utvikler nye produkter og smaker. Slik holder vi oss nyskapende og fortsetter å holde på våre kunders interesse med fantastiske nye produkter.

Merket

SUBWAY®-merket er verdenskjent og har en stor fanbase. Merket skårer høyt på flere områder, både i nasjonale og internasjonale rangeringer. Som en franchisetaker kan du dra nytte av det kjente merkenavnet. Forbrukere vet hva merket står for, og er kjent med den høye kvaliteten det tilbyr.

Subway Sandwiche
Subway Sandwiche

Systemet

Med mer enn 50 års erfaring tilbyr SUBWAY®-systemet et solid konsept. Franchisetakere drar nytte av kunnskap, prosesser og nettverk innenfor systemet. Det er flere opplæringsmuligheter for franchisetakerne og teamet deres. Det er et krav at alle restauranter bestiller mat fra godkjente leverandører i Subway®-systemet. Dette forsikrer at alle SUBWAY®-restauranter har den beste kvalitetsmaten, samtidig som vi oppnår maksimal sparing. I tillegg er det også det nasjonale markedsfondet, der fagfolk innen feltet med samarbeider med et utvalg av valgte franchisetakere. Innenfor systemet er det kontinuerlig investering i fornyelse.

Teamet

Teamet er en integrert del av systemet. SUBWAY®-franchiseformelen er den største i verden. Til tross for at merket er velkjent over hele verden, er en stor del av gjennomslagskraften basert på den lokale tilnærmingen og den personlige kontakten med en Development agent som støtter og gir råd til forretningsdrivende i deres egen region. I tillegg er det også støtte fra hovedkontoret. Du er en forretningsdrivende ved egen fortjeneste, men du vil ha stor nytte av vårt utmerkede partnerskap med de ulike partene i organisasjonen.

Få mer informasjon!

For å få mer opplysninger, vennligst fyll ut din kontaktinformasjon. Din regionale Development Agent vil kontakte deg med ytterligere detaljer snart.