alt

Franchiseblogg

Tradisjonelt eller utradisjonelt valg av beliggenhet?

Tradisjonelt eller utradisjonelt valg av beliggenhet?

Et av de første spørsmålene du må stille deg som fersk Subway®-franchisetaker, er hvor du skal åpne restauranten din. Her er Subway®-systemet veldig fleksibelt, og det er 100 % opp til deg om restauranten din skal ligge midt i byen eller langt ute på landet. Noen plasseringer vil naturligvis gi en sterkere kundestrøm enn andre, men tradisjonelle lokaler som midt i sentrum eller på et kjøpesenter vil også gi større kostnader.
Hva med å tenke utradisjonelt? En Subway®-restaurant på en kino, i en matbutikk, på et universitet eller på et sykehus kan også gi en god kundestrøm, samtidig som utgifter til leie av lokaler typisk vil være lavere enn midt i sentrum. En tog-/busstasjon eller en flyplass kan også være gode alternativer.
Når det kommer til størrelse på restauranten er Subway® også her veldig fleksible. Subway®-restauranter rundt om i verden er på alt fra 15 til 250 kvadratmeter. Noen Subway®-restauranter har bord og stoler, andre kun barkrakker, og noen har ikke sitteplasser i det hele tatt. Alt dette er opp til deg, og må vurderes opp mot muligheter og kundestrøm på det aktuelle stedet.

Har du spørsmål knyttet til beliggenhet av din nye Subway®-restaurant? Ta kontakt med din lokale development-agent direkte her.

Få mer informasjon!

For å få mer opplysninger, vennligst fyll ut din kontaktinformasjon. Din regionale Development Agent vil kontakte deg med ytterligere detaljer snart.