alt

Franchiseblogg

Samarbeid er veien til suksess

Samarbeid er veien til suksess

Det å være selvstendig næringsdrivende kan være krevende. Med frihet og fleksibilitet følger det også ansvar, og uforutsette utfordringer som må løses på strak arm.
Da er det godt å vite at du som Subway®-franchisetaker aldri er overlatt til deg selv. Du har nemlig et sterkt Subway®-team i ryggen, bestående av dyktige fagfolk. Denne Subway®-familien står alltid klar til å gi deg individuell oppfølging etter behov. Dette gjelder spesielt i oppstartsprosessen av din Subway®-restaurant, men også når restauranten allerede er i full sving.
Når du starter egen bedrift, er det mye å tenke på. Subway® vil gi deg opplæring så du blir bedre rustet til oppgaven som restauranteier. I oppstartsfasen vil din lokale development-agent hjelpe deg med utforming av businessplan og kontraktskriving, samt bistå i mer praktiske spørsmål som valg av beliggenhet og utforming av din Subway®-restaurant. Det store Subway®-nettverket har mange profesjonelle kontakter som du som Subway®-franchisetaker kan dra god nytte av. Subway®s markedsføringseksperter sørger for global og nasjonal markedsføring, og kan også hjelpe deg med utforming av lokale markedsføringskampanjer.
Med Subway®-nettverket i ryggen vet du at du alltid har noen å gå til, og som entreprenør gir dette deg en stor trygghet. Kom i kontakt med Subway®-familien allerede i dag, kontakt din lokale development-agent direkte her.

Få mer informasjon!

For å få mer opplysninger, vennligst fyll ut din kontaktinformasjon. Din regionale Development Agent vil kontakte deg med ytterligere detaljer snart.