alt

Franchiseblogg

Hvordan jobber en franchisetaker hos Subway®? (Del 2/2)

Hvordan jobber en franchisetaker hos Subway®? (Del 2/2)

 

Subway®-franchisetakeren er, som i beskrevet i første del av «Hvordan jobber en franchisetaker hos Subway®?», i løpet av arbeidsdagen i kontakt med både ansatte og kunder. Men hva består arbeidsdagen av ellers?
Innkjøp av råvarer: Råvarer av ytterste kvalitet må alltid være på plass. Innkjøp må justeres etter hvor mye som til enhver tid selges i restauranten; det vil lønne seg både for økonomien og for miljøet! Når råvarene ankommer Subway®-restauranten må kvalitet kontrolleres og varene bli hensiktsmessig oppbevart for å ivareta denne kvaliteten.
Markedsføring: Selv om den nasjonale og internasjonale markedsføringen av Subway® tas hånd om av Subway® sentralt, vil lokal markedsføring være hensiktsmessig. Hvordan denne markedsføringen utformes er opp til den enkelte Subway®-franchisetaker, men markedsføringseksperter fra Subway®-familien vil hjelpe deg i gang og gi råd underveis. Spesialtilbud på bestemte dager, brosjyrer eller postere, det er opp til deg!
Ekspansjon: Med en vellykket Subway®-restaurant, vil tankene begynne å spinne rundt det å åpne en ny restaurant. Les mer om det å være multienhetseier hos Subway® her.
Som selvstendig næringsdrivende har du stor valgfrihet til å legge opp driften av din Subway®-restaurant slik som du selv ønsker. Men, med egen bedrift må det mye dedikasjon til for å lykkes i et konkurranseutsatt marked. Nå som du har et tydeligere bilde av hva det å være Subway®-franchisetaker innebærer, er det kanskje på tide å ta kontakt med en av våre utviklingsagenter? Ta kontakt direkte her.

Få mer informasjon!

For å få mer opplysninger, vennligst fyll ut din kontaktinformasjon. Din regionale Development Agent vil kontakte deg med ytterligere detaljer snart.