alt

Franchiseblogg

8 steg mot å bli franchisetaker hos Subway®

8 steg mot å bli franchisetaker hos Subway®

Skal du lykkes som selvstendig næringsdrivende er det mye som må tas hånd om. Da er det godt å kunne støtte seg på Subway®s femti års erfaring, og få personlig oppfølging fra en av våre mange utviklingsagenter. Her gis 8 steg mot å bli franchisetaker hos Subway®.

  1. Skaff informasjon og få overblikk! Les mer om Subway®s franchisesystem her.
  2. Snakk med en av våre utviklingsagenter. Du kan stille spørsmål og få råd om lokale muligheter og potensial. En lokal utviklingsagent vil alltid være tilgjengelig for deg, kontakt ham eller henne direkte her.
  3. Søk om å bli Subway®s neste franchisetaker. Vis genuin interesse og motivasjon i søknaden din. Søknadsskjema og konfidensielle dokumenter om Subway®-systemet vil du få tilsendt av din lokale utviklingsagent, som også vil hjelpe deg med å skrive en god businessplan.
  4. Ta avgjørelsen! Signer franchise-kontrakten og bli en offisiell del av Subway®-familien.
  5. Planlegg restauranten din. Bestem beliggenhet, finn lokaler og planlegg hvordan restauranten skal fremstå for dine kunder.
  6. Lær det du trenger å kunne som fersk restauranteier. Subway har et skreddersydd opplæringsprogram for sine franchisetakere, og vil gi deg personlig oppfølging.
  7. Klargjør for åpningen av din Subway®-restaurant. Innred restauranten, ansett folk, og gjør ditt aller første innkjøp av råvarer til de aller første Subway®-sandwichene i din nye restaurant!
  8. Ønsk dine første gjester velkommen! En intens forberedningsperiode er forbi og et nytt kapittel i din karriere som entreprenør åpnes.

Vi er glad for at du ønsker å bli en del av Subway®-familien, og står klare for å ta deg godt imot!

Få mer informasjon!

For å få mer opplysninger, vennligst fyll ut din kontaktinformasjon. Din regionale Development Agent vil kontakte deg med ytterligere detaljer snart.