Hurtigmatmarkedet i Norge er voksende og i konstant endring. Forbrukernes endrede matvaner og krav om effektivitet gjør at du som selvstendig næringsdrivende i restaurantmarkedet kontinuerlig må tilpasse deg.
En rask titt på trendene i hurtigmatmarkedet viser følgende:
- Kundene ønsker mat øyeblikkelig for å effektivisere hverdagen sin.
- Kundene ønsker maten der de er, dermed blir hjemlevering og levering til arbeidsplassene stadig viktigere.
- Det blir stadig mer avgjørende for hurtigmatkjedene å ha sunne alternativer.
- Kunder er mer opptatt av å spise miljøvennlig og bærekraftig.
- En økende andel restaurantbesøkende ønsker vegetar- og vegan-alternativer.
- Blant dem som spiser kjøtt er dyrevelferd i økende grad en avgjørende faktor.
Som selvstendig næringsdrivende er det å følge med på forbrukertrendene et kriterium for suksess. Heldigvis har du som franchisetaker hos Subway® et stort team i ryggen som følger med på trendene for deg, og hjelper deg med å tilby dine kunder det de vil ha: frisk, sunn og innbydende mat.
Ønsker du å bli en del av vårt team og starte en egen restaurant? Fyll ut kontaktskjema og få mer informasjon her.