alt

Franchiseblogg

Også unge franchisetakere lykkes hos Subway®

Også unge franchisetakere lykkes hos Subway®

 

Martin Stenlund (31) var kun 20 år da han bestemte seg for å åpne sin egen restaurant som franchisetaker hos Subway®. Da hadde han allerede jobbet flere år med å tilberede sandwicher i en av Subway®s restauranter, og blitt svært overbevist av Subway®s konsept.

Den nåværende restauranteieren forteller at tross sin unge alder hadde teamet i Subway® tro på ham helt fra begynnelsen, og hjalp ham i hele prosessen med å bygge opp egen restaurant. Martin, som nå har en 2 år gammel sønn, forteller at han aldri angret på valget sitt: «Det er derfor jeg liker å være min egen sjef. Jeg vet at det er hardt arbeid, men jeg vet også at hvis jeg legger inn en innsats kan jeg oppnå gode resultater og se bedriften min blomstre.»

En av de andre grunnene til at Martin elsker jobben sin er den store variasjonen han får i arbeidshverdagen. Kontorarbeid hvor han følger med på salget fra dag til dag og planlegger den kommende driften hører til, men å være til stede i restauranten og ha kontakt med kunder og ansatte er også viktig for Martin.

Blir du inspirert av Martins historie? Ønsker du også å bli en del av Subway®-familien? Les mer om alle stegene mot å bli franchisetaker hos Subway® i vår gratis brosjyre her.

Få mer informasjon!

For å få mer opplysninger, vennligst fyll ut din kontaktinformasjon. Din regionale Development Agent vil kontakte deg med ytterligere detaljer snart.