alt

Franchiseblogg

Hva har en SUBWAY®-franchise og en SUBWAY®-sandwich til felles?

Hva har en SUBWAY®-franchise og en SUBWAY®-sandwich til felles?

En SUBWAY®-sandwich leverer topp kvalitet: Franchisetakere hos SUBWAY® har alle et ønske om å prestere på høyt nivå. De lever alle ut drømmen sin om å være selvstendig næringsdrivende med egen restaurant, og stiller dermed høye krav til seg selv.
Hver SUBWAY®-sandwich er unik: Visste du at en SUBWAY®-sandwich kan settes sammen på mer enn 2 millioner unike måter? Våre 21.000 SUBWAY®-franchiser er også alle unike; med ulike styrker og ulike behov. Alle disse ønskene, målene og drømmene er det som til sammen former SUBWAY®-familien.
En SUBWAY®-sandwich skal skape begeistring: Å ha sin egen bedrift er spennende, de ulike rollene man veksler mellom skaper en dynamikk i hverdagen. Å sjonglere ulike roller som markedsfører, HR-manager, innkjøpsansvarlig, sandwich-smører og regnskapsfører gjør at du aldri trenger å kjede deg.
Hver SUBWAY®-sandwich er personlig tilpasset: Hver en sulten gjest skal få sine individuelle ønsker oppfylt, og få være i nær kontakt med de ansatte i SUBWAY®-restauranten. På samme måte er en SUBWAY®-franchise i nær personlig kontakt med sin utviklingsagent, slik at enhver SUBWAY®-franchise kan utforme sin bedrift på sin egen måte.

Kontakt en av våre utviklingsagenter direkte her for personlig tilpasset oppfølging, eller fyll ut kontaktskjemaet her for mer informasjon.

Få mer informasjon!

For å få mer opplysninger, vennligst fyll ut din kontaktinformasjon. Din regionale Development Agent vil kontakte deg med ytterligere detaljer snart.