Subway Franchise - Oppskriften til suksess (Del 1/2)
44 600 restauranter verden over
En personlig kontakt i din egen region
Investeringer av flere ulike størrelser
SUBWAY® Franchise Blog
Mer Informasjon
Mer Informasjon

Franchise Blogg

Oppskriften til suksess (Del 1/2)

Subway® Sandwich Subway® Sandwich

Franchisetakerne hos Subway® har mange talenter. De smører sandwicher, markedsfører restauranten sin, og holder orden på økonomien. De motiverer sine ansatte og de tar hånd om sine kunder. De er entusiastiske entreprenører med pågangsmot og vilje. De legger inn en stor innsats i bedriften sin.

Tilbake får de muligheten til å se egen restaurant – eller egne restauranter – vokse, i takt med fremgangen til den verdensomspennende merkevaren Subway®. Dessuten står de, til tross for å være selvstendige næringsdrivende, ikke alene. Franchisetakerne hos Subway® kan støtte seg på kunnskapen og erfaringene til Subway®s erfarne development agents. Franchisetakerne har muligheten til å utvikle seg gjennom Subway®s treningsprogrammer. Derfor er det er ingen forutsetning om spesifikk utdannelse eller erfaring for å kunne lykkes som franchisetaker hos Subway®. Likevel er det noen spesifikke personlighetstrekk som vil gi deg fordeler som selvstendig næringsdrivende. I neste bloggpost vil vi liste vi opp fem av disse.

Ta i mellomtiden kontakt med din lokale development agent her, og få mer informasjon om det å være franchisetaker hos Subway®. 

Infomaterial

For å få mer opplysninger, vennligst fyll ut din kontaktinformasjon. Din regionale Development Agent vil kontakte deg med ytterligere detaljer snart.