Subway Franchise - Fordelene ved å være selvstendig næringsdrivende
43 000 restauranter verden over
En personlig kontakt i din egen region
Investeringer av flere ulike størrelser
SUBWAY® Franchise Blog
Mer Informasjon
Mer Informasjon

Franchise Blogg

Fordelene ved å være selvstendig næringsdrivende

Som franchise får du gjøre egne beslutninger innenfor trygge rammer i et solid system. Som franchise får du gjøre egne beslutninger innenfor trygge rammer i et solid system.

Visste du at Norge, i en rangering gjort av Verdensbanken, blir listet som nummer 21 av 190 land, for hvor enkelt det er å starte opp egen bedrift? I rangeringen, som du kan se her, listes Norge også som nummer seks i verden for hvor enkelt det er å gjøre forretninger.

 

Til tross for dette er kun 6,6 % av arbeidende nordmenn selvstendige næringsdrivende. (Tall fra 2014, se statistikk på side 8 av denne rapporten.) Dette er lavt i forhold til i resten av Europa.

 

Statistikken tyder på at det i Norge er gode muligheter for å lykkes for nye entreprenører. Hvordan kan Subway®s franchise-system hjelpe deg med å komme i gang som entreprenør? Franchisene i Subway® er selvstendige næringsdrivende, men samtidig en del av et allerede godt oppbygd system. Dette gir mange fordeler:

  • Rådgivning fra din lokale Development-agent.
  • Nasjonale og internasjonale reklamekampanjer.
  • Bruk av det allerede kjente merkenavnet og konseptet Subway®.

 

Du som franchise må altså ikke begynne helt fra scratch, noe som kan gi trygghet i en uforutsigbar oppstartsperiode.

Vil du være en del av den nye generasjonen selvstendige næringsdrivende i Norge? Finn mer informasjon her, eller ta kontakt med en av våre utviklingsagenter direkte her.

Infomaterial

For å få mer opplysninger, vennligst fyll ut din kontaktinformasjon. Din regionale Development Agent vil kontakte deg med ytterligere detaljer snart.