alt

Franchiseblogg

En variert arbeidsdag som franchisetaker hos SUBWAY® (del 2/2)

En variert arbeidsdag som franchisetaker hos SUBWAY® (del 2/2)

Som nevnt i første del gir vi nå en mer omfattende beskrivelse av hvilke muligheter du har som franchisetaker hos SUBWAY®. Daglig drift av din bedrift innebærer budsjett- og regnskapsføring for egen restaurant, så vel som innkjøp av råvarer og direkte kontakt med kundene i tilberedning og salg av sandwicher. Lokal markedsføring – som et tillegg til de store internasjonale SUBWAY®-kampanjene – vil være nødvendig for å skape oppmerksomhet om den nye SUBWAY®-restauranten, og for å tiltrekke kunder til nettopp din restaurant. Våre franchisetakere er allsidige, og balanserer de ulike arbeidsoppgavene på en god måte.
Flere av våre franchisetakere har begynt som eiere av én SUBWAY®-restaurant, men har etter god suksess åpnet flere restauranter. Som franchisetaker hos SUBWAY® har du muligheten til å stadig utvikle deg som selvstendig næringsdrivende. Som eier av flere restauranter vil arbeidsoppgavene dreie seg mer mot koordinering av de ulike restaurantene, og fordeling av arbeidsoppgaver til dine ansatte.
Som franchisetaker hos SUBWAY® vil du ha stor grad av selvbestemmelse både når det kommer til daglig drift, markedsføring og utforming av egen restaurant. Samtidig har du et stort team av internasjonale SUBWAY®-ansatte i ryggen som vil gi støtte og råd i driften av din restaurant. Å være entreprenør krever hardt arbeid, men til gjengjeld oppnår man fleksibilitet og muligheten til å skape noe eget.

Ønsker du mer informasjon? Kontakt vår utviklingsagent nå!

Få mer informasjon!

For å få mer opplysninger, vennligst fyll ut din kontaktinformasjon. Din regionale Development Agent vil kontakte deg med ytterligere detaljer snart.