alt

Franchiseblogg

En suksesshistorie utenom det vanlige

En suksesshistorie utenom det vanlige

 

Bart Deschynkel og kona Marissa kom i 2014 tilfeldigvis over et TV-program om Subway®s franchisesystem. De ble da så inspirert at de bestemte seg for å ta kontakt med sin lokale Development Agent for å finne ut om dette kunne være noe for dem.

Ikke lenge etter, i 2015, åpnet de sin første Subway®-restaurant som skulle vise seg å bli en av de mest vellykkede Subway®-restaurantene på det voksende markedet for hjemlevering.

Grunnet suksessen med den første restauranten, åpnet ekteparet en ny restaurant allerede i 2017 og planlegger å åpne enda en i nærmeste fremtid.

Vi lurer på hva som er hemmeligheten bak denne eventyrlige suksessen. «Spør du meg», sier Bart, «vil du kun oppnå gode resultater hvis du arbeider hardt for dem. Ikke glem å behandle medarbeiderne dine godt, gi dem den respekten og belønningen de fortjener for å jobbe hardt for deg. Og husk: Ikke hør på de som prøver å bagatellisere drømmene dine.»

Ønsker du å skrive en suksesshistorie slik som Bart og Marissa Deschynkel? Drømmen om å åpne egen restaurant er ikke langt unna. Les mer om alle stegene mot å bli franchisetaker hos Subway® i vår gratis brosjyre.

Få mer informasjon!

For å få mer opplysninger, vennligst fyll ut din kontaktinformasjon. Din regionale Development Agent vil kontakte deg med ytterligere detaljer snart.