alt

Franchiseblogg

En dag på jobben for en SUBWAY®-franchisetaker

En dag på jobben for en SUBWAY®-franchisetaker

 

Lurer du på hvordan arbeidsdagen til en entreprenør med egen bedrift ser ut? Ingen dag er lik for en selvstendig næringsdrivende, men her gir vi likevel et eksempel på en arbeidsdag for en SUBWAY®-franchisetaker.
Morgen: Sjekker at alt er i orden i SUBWAY®-restauranten, at lokalene er presentable og arbeiderne fornøyde. Inspiserer at ny varelevering er av beste kvalitet og bestiller nye varer om nødvendig.
Formiddag: Gjør administrativt arbeid, svarer på mailer og tar et par telefoner. Varierer arbeidsdagen ved å smøre noen SUBWAY®-sandwicher og ved å ta hånd om kundenes og de ansattes behov.
Tidlig ettermiddag: Forbereder en lokal reklamekampanje som skal supplere de store internasjonale SUBWAY®-kampanjene. Diskuterer ideene med en av Subways markedsføringseksperter, og får tips og støtte for videre utvikling av den lokale kampanjen.
Ettermiddag: Undersøker mulighetene for å åpne nok en SUBWAY®-restaurant i nærområdet. Går over restauranten og sjekker at alt er på plass for neste arbeidsdag.
Kan arbeidsdagen til en SUBWAY®-franchisetaker være noe for deg? Fyll ut kontaktskjema og få mer informasjon her eller kontakt en av våre utviklingsagenter direkte her.

Få mer informasjon!

For å få mer opplysninger, vennligst fyll ut din kontaktinformasjon. Din regionale Development Agent vil kontakte deg med ytterligere detaljer snart.