alt

Franchiseblogg

Utradisjonelle Subway®-restauranter møter kundens behov

Utradisjonelle Subway®-restauranter møter kundens behov

 

Subway®-restauranter finner du over hele verden, og mange av disse har utradisjonelle beliggenheter. Tanken er at kunden ikke aktivt må oppsøke din restaurant, men at du rett og slett plasserer restauranten din der kunden allerede oppholder seg.

Gode eksempler på utradisjonelle beliggenheter for en restaurant er bensinstasjoner, flyplasser, togstasjoner, kino og universiteter. I Norge er det per november 2018 kun 8 Subway®-restauranter med utradisjonell beliggenhet – tar du utfordringen og gjør noe med dette?

Subway® sitt fleksible konsept gjør det mulig for franchisetakerne å tenke kreativt. En Subway®-restaurant kan være alt fra 15 til 250 kvadratmeter og dette gir mange muligheter til å tilpasse seg ulike beliggenheter.

Har du en god idé til beliggenhet for en splitter ny Subway®-restaurant i Norge? Subway® har mer enn 50 års erfaring med restaurantdrift og hjelper deg i gang med ideen din! Fyll ut kontaktskjema og få mer informasjon her, eller kontakt en av våre utviklingsagenter direkte her.

Få mer informasjon!

For å få mer opplysninger, vennligst fyll ut din kontaktinformasjon. Din regionale Development Agent vil kontakte deg med ytterligere detaljer snart.