alt

Franchiseblogg

Subway®s franchisetakere forteller sin historie

Subway®s franchisetakere forteller sin historie

Brødrene på bildet heter Mitchell og Brandon Ruijsscher, og de kommer fra Dordrecht i Nederland. Etter å ha drømt om å eie sin egen bedrift siden de var 17 år, ble de noen av de yngste franchisetakerne hos Subway® da de åpnet sin første restaurant i 2012. Fem år senere eier de sammen 3 Subway®-restauranter. Det tok ikke mer enn 3 måneder fra de startet prosessen med å bli franchisetakere til de hadde skrevet under på kontrakten med Subway®.
De kan fortelle at et sterkt merkevarenavn og et solid og vellykket franchisesystem var to av hovedgrunnene til at de valgte Subway®. «Subway® representerer frihet», konstaterer Mitchell. «Vi bygger vår egen fremtid, men står likevel ikke alene – vår development agent er alltid der med støtte og råd når vi trenger det. Gründertilværelsen lærer oss stadig noe nytt. Å bli franchisetakere hos Subway® var et av de beste valgene vi har tatt i vårt liv.»
Ønsker du å gjøre som de to brødrene fra Nederland? Fyll ut kontaktskjema og få mer informasjon om hvordan å bli franchisetaker hos Subway® her.

Få mer informasjon!

For å få mer opplysninger, vennligst fyll ut din kontaktinformasjon. Din regionale Development Agent vil kontakte deg med ytterligere detaljer snart.