alt

Franchiseblogg

Oppskriften til suksess (Del 2/2)

Oppskriften til suksess (Del 2/2)

Som nevnt i bloggposten Oppskriften til suksess (Del 1/2) er det visse personlighetstrekk som vil gi deg en fordel når du er franchisetaker hos Subway®.
1)    Entusiasme
Subway®s franchisetakere ser entusiastisk på både egen bedrift og på Subway®-systemet som helhet. De har tro på egen restaurant, og har et oppriktig ønske om å være en del av Subway®-familien.
2)    Evnen til å spre glede
Den som kan spre glede til sine ansatte og til sine kunder har en stor fordel som selvstendig næringsdrivende. Arbeidsdagen besår av mye direkte kontakt med kunder og ansatte, og Subway®s franchisetakere er ofte utadvendte og sosiale.
3)    En kommersiell tankegang
Som selvstendig næringsdrivende trenger du en grunnleggende forståelse – og interesse – for markedsføring, business og økonomi.
4)    Ansvarsfølelse
Å starte egen bedrift er et stort ansvar. Dette må franchisetakere hos Subway® være klar over, og de må være sikre på at de kan bære dette ansvaret på egne skuldre.
5)    Dedikasjon i hver eneste arbeidsoppgave
Når du er til stede i egen restaurant, enten dette innebærer å klargjøre dagens ingredienser, å smøre sandwicher eller å betjene kunder ved kassa – viser du dedikasjon i det du gjør. På denne måten er du også en rollemodell for dine ansatte som håndterer disse arbeidsoppgavene hver eneste dag.
Kjenner du deg igjen i et eller flere av de nevnte punktene? Da kan nettopp du være den Subway® leter etter! Fyll ut kontaktskjema og få mer informasjon om Subway®-systemet direkte her.

Få mer informasjon!

For å få mer opplysninger, vennligst fyll ut din kontaktinformasjon. Din regionale Development Agent vil kontakte deg med ytterligere detaljer snart.