alt

Franchiseblogg

Kjenn din Development-agent!

Kjenn din Development-agent!

 

Klaus Inge Torp (på bildet) er din Development-agent i Norge. Her gis 3 gode grunner til å ta kontakt med Klaus og la ham hjelpe deg med å starte opp din egen Subway®-restaurant.

1) Klaus vet hva han snakker om! Din Development-agent Klaus er en entreprenør selv, og franchisetaker for Subway®. Klaus har vært del av Subway®-systemet i mange år og har lang erfaring med det norske cafe- og restaurantmarkedet. Han kjenner til akkurat de problemstillingene som du selv vil støte på i oppstartsfasen av din Subway®-Restaurant.
2) Klaus har et godt nettverk. Som ny selvstendig næringsdrivende har man ikke nødvendigvis det største nettverket ennå. Men for å lykkes i oppstarten av egen bedrift vil nettverk være en avgjørende faktor. Din lokale Development-agent Klaus hjelper deg i gang med sitt allerede brede nettverk av selvstendige næringsdrivende, både innad i Subway® og utenfor.
3) Klaus er tilgjengelig for akkurat deg. Det at Klaus er Development-agent kun for franchisetakere her i Norge gjør at han er mer tilgjengelig for akkurat deg, altså ikke bare en ansiktsløs skikkelse i et stort system! Som din lokale Development-agent vil han være innen rekkevidde for deg på et hvilket som helst tidspunkt i prosessen med oppstart av din Subway®-Restaurant.

Har du blitt overbevist om hvordan du som selvstendig næringsdrivende kan dra fordel av Subway®s system av Development-agenter? Eller trenger du fortsatt mer informasjon? Ta uansett kontakt med Klaus her, så hjelper han deg videre!

Få mer informasjon!

For å få mer opplysninger, vennligst fyll ut din kontaktinformasjon. Din regionale Development Agent vil kontakte deg med ytterligere detaljer snart.