alt

Franchiseblogg

Hvordan lykkes som SUBWAY®-franchise?

Klaus Inge Torp jobber som development agent for SUBWAY® i Norge. Småbarnspappaen fra Arendal deler sine beste tips for hvordan man lykkes som franchisetaker for SUBWAY®.
Han trekker frem evnen til å være dedikert som den viktigste egenskapen hos franchisetakeren. For å bli suksessfull som selvstendig næringsdrivende må man tro på det man gjør, ha tro på egen restaurant!
SUBWAY®-navnet er kjent over hele verden, og gjestene har visse forventninger når de går gjennom døren til en SUBWAY®-restaurant. For å møte gjestenes forventning til SUBWAY®-restauranten er det avgjørende at restauranten fremstår ren og pen, og at gjestene får den matopplevelsen de forventer. Effektivitet er også en egenskap Klaus Inge fremhever som viktig for den vellykkede franchisetakeren.
Ønsker du flere gode tips på veien mot oppstart av din egen Subway-restaurant? Fyll ut kontaktskjema og få mer informasjon her, eller kontakt en av våre utviklingsagenter direkte her.

Få mer informasjon!

For å få mer opplysninger, vennligst fyll ut din kontaktinformasjon. Din regionale Development Agent vil kontakte deg med ytterligere detaljer snart.