alt

Franchiseblogg

En variert arbeidsdag som franchisetaker hos SUBWAY® (del 1/2)

En variert arbeidsdag som franchisetaker hos SUBWAY® (del 1/2)

Har du noen gang drømt om å ha din egen bedrift, og å være din egen sjef? Går du med en entreprenør-spire i magen? Å starte en SUBWAY®-restaurant kan være en spennende sjanse for deg. Her får du muligheten til å starte opp noe eget, samtidig som du arbeider for en verdenskjent merkevare. Fleksibiliteten og variasjonen av arbeidsoppgaver er kun to av mange fordeler arbeidet som selvstendig næringsdrivende bringer med seg.
Har du en grunnleggende forståelse for bedriftsledelse og økonomi, og er du en som gjerne tar på deg ansvar? Har du en sterk stå-på-vilje, og tar du en utfordring på strak arm? Er du villig til å jobbe hardt for å nå ambisjonene dine? Ønsker du å være i nær kontakt med dine kunder? Da er vi interessert i å ha nettopp deg på laget! For deg kan arbeidet som franchisetaker for SUBWAY® være et skritt i riktig retning for å oppnå dine drømmer som entreprenør.
Som en av våre nye franchisetakere vil du ha en variert arbeidsdag. Markedsføringsaktiviteter, regnskapsføring og fordeling av arbeidsoppgaver til dine nye arbeidstakere varieres med tilberedning av smakfulle SUBWAY®-sandwicher.
I neste bloggpost vil du finne en mer omfattende beskrivelse av dine arbeidsoppgaver som franchisetaker i SUBWAY®.

Er du nysgjerrig kan du klikke her og ta kontakt med vår utviklingsagent.

Få mer informasjon!

For å få mer opplysninger, vennligst fyll ut din kontaktinformasjon. Din regionale Development Agent vil kontakte deg med ytterligere detaljer snart.